Mina älsklingar – så fina.

Hej.

Hur mår ni? Jag börjar bli trött men sitter och surfar runt på vad vi kan hitta på mer för kul här i Sälen än att bara åka skidor. Känner mig fortfarande bubblig och upprymd av skidåkningen idag. Har hittat några roliga saker som jag skulle tro att barnen skulle gilla och tycka vara roligt såsom att prova på att åka hundspann, tyvärr så är killarna för unga för att köra scootersafari annars så hade de garanterat gillat att köra scooter. Jag har även kikat på om jag skulle ta Tilda med mig på någon mamma dotter behandling i SPA avdelningen för det är något som hon ofta önskar och frågar om vi inte kan göra tillsammans. Nu är ju vår dotter bara 10 år men kanske någon behandling eller bad som kan tänkas passa oss. En sak som vi redan bestämt oss för är att gå bort till Gammelgårdens Våffelstuga och mumsa våfflor som vi gjorde när vi var här uppe föra gången.

Mina älsklingar – så fina.

Här sitter de mina älsklingar och väntar på att R skulle jobbat klart så vi kunde gå och äta middag tillsammans. Ikväll blev vi bjudna på en riktigt god middag fast huvudrätten var nog lite för starkt för min lilla mage. Love you Love you!!!


 

Sov Gott 
Vi hörs imorgon
Puss.

One thought on “Mina älsklingar – så fina.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: