Jag som trodde jag glömt men ack så fel jag hade.

Hej och Halloj.

Ja är så attans glad eller lycklig kanske man ska säga. Idag har jag efter 28 år tagit upp något som jag gjorde nästan var och varannan dag när jag jag barn. Jag har åkt slalom. Min känsla är nästan som I am in heaven again.

Jag har inte glömt.
 

Vi är uppe i Sälen och Högfjällshotellet över nyårshelgen. Här uppe i Sälen är det vinter på riktigt precis som det ska vara när det är vinter och december. Utanför våra fönster här på hotellet kör skotrarna så snön ryker. Uppe på fjället var det ganska blåsigt och isigt i backen men känslan av att känna vinden bita i kinderna övervägde blåsten så vi åkte flera gånger även där.


Var allt så himla bäst?

Något måste väl gått fel för allt kan inte bara vara rosenrött när vi var fyra gröngölingar i backen för jag räknade mig till dem efter så många års frånvaro. Erkänner att jag var lite pirrig på om jag skulle kunna eller om jag skulle slå mig halvt ihjäl innan jag åkt ner första gången. En av mina vänner som åker mycket skidor sa att åka slalom är som att cykla. I början går det lite knackligt men har man en gång lärt sig så sitter det i.


Vad blev tokigt och gick lite fel?

En tjurade ihop sig redan efter halva första åket i backen och fick bli lämnad för vi andra tråkade ur på hen. En rammade en snowboardåkare med sina skidor mellan snowboadarens ben vilket självklart blev ett dunderbrak. Tänk er själva att bli rammad bakifrån av en galen nybörjare i backen. Inte helt kul kanske. Några har ramlat både en och två gånger i både liften och backen men sånt är livet. Men efter tiden gick så gick det bättre och bättre. När vi åker hem nästa år kommer vi vara Gudar i backen alla fem. I promise!!! Att hyra skidor tog sin lilla tid och det var inte en skön känsla att trycka ner sina små fossingar i de extremt hårda pjäxorna men det är ju som med allt annat en vanesak.


Småshopping innan middagen.

Vi är rätt möra här hemma och har slappat en stund innan det nu blir middag för hela gänget i restaurangen. Hoppas på något gott för jag vrålhungrig.


Tjingeling.
Vi hörs snart igen.
Puss.

2 thoughts on “Jag som trodde jag glömt men ack så fel jag hade.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: