Frisördags – så välbehövligt.

Hej Hej.

Hoppas att ni hittills haft en bra tisdag så här mitt emellan jul och nyår. Jag är nyss hemkommen från frisören. Igår fick jag tokpanik på mitt slitna hår och höll alla tummar och tår för att min frisör skulle ha en lucka där hon kunde stoppa in mig. Jippi jag fick en tid!!! Tilda försökte igår kväll få till en fläta på mitt självtorkade hår som sats upp i en bulle. Att vara så här självlockig som jag är, är något som jag inte alls trivs med alla dagar. Fin fläta för att vara första gången Tilda flätat en klätterfläta.


Frisördags.

Jag har det så smidigt min frisör ligger inte alls långt ifrån där vi bor. Så nära att jag jag gå till Vårsta Klipperi om jag har tid och ork, Idag fanns inte den tiden på morgonen alls så det fick bli en bilsväng ner till salongen. Nu är jag nöjd alla hemska slitna toppar är väck och alla de andra renoveringsprojekten vad gäller mig är dags att boka in i kalendern.

Det är alltid samma visa med mig när det drar ihop sig för nytt år. Så många tankar och nya projekt som jag vill genomföra. Känner mig riktigt bubblande och på G inför nya utmaningar och uppdrag som komma skall.

Dags att sätta fart igen. Vi åker till Sälen imorgon bitti så det finns att göra här hemma.

Puss.

4 thoughts on “Frisördags – så välbehövligt.

Add yours

  1. Så skönt att ha nära till frissan, jag har rät långt bort. Så fin fläta, =D, duktig. Ja nu vill jag veeerkligen få mitt hå fixat, hatar det.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: