Himmel och pannkaka så bra det blev.

Hej.

Jag är så sjukt toknöjd!!! Egentligen så var tanken att jag skulle bakat cheesecake redan till uppesittarkvällen men så blev det inte. Idag slog jag istället slag i saken och bakade två cheesecakes. En vanlig med hallon ovan på och en egen hitta på cake som blev en fullpoängare.

Himmel och pannkaka så bra det blev.

Kombinerade ihop mitt eget recept på en pepparkakscheesecake med apelsinsmak. Himmel och Pannkaka vilken god kaka!!! Risken finns att det blir en cheesecake till mig och en till Wille för det är nästan bara vi som gillar cheesecake hos oss. Andra risken är att jag måste ut på en ännu längre och hårdare PW jogg imorgon för att kompensera alla små smaskiga kalorier som kommer hamna i min mage. Men det gör faktiskt ingenting för det är så härligt att komma ut på PW.


Dagens kloka ord.

Så sant så sant – Allting börjar med mig själv.


Puss och Kram.

2 thoughts on “Himmel och pannkaka så bra det blev.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: