Bara skogen och JAG.

Hej.

Nu är då julen över på riktigt. Jag ska börja plocka bort det mesta redan i eftermiddag. Alla tomtar och lull lull ska bara bort. Julgranen kommer få åka bort imorgon tänkte jag för det kommer inte alls kännas kul att komma hem från Sälen till ett nytt år med en gammal julgran stående i vardagsrummet.
Nästa år tänker jag ta in granen tidigare så vi får njuta av den en längre tid men nu när julen är över vill jag bara ha bort allt vad julen heter. Hur tänker ni kring att ha kvar julsakerna och granen till tjugonde knut?

Bara skogen och JAG.

Vilken energiboost jag gav mig själv idag!!! Bara skogen och jag. Gick min PW i skogen på min favoritrunda som jag älskade i somras. Jisses vad det är härligt att komma ut i stora skogen och andas.  Bästa är också att lyssna på Bingo och Katrin som bara är så underbara att lyssna på. De har verkligen tagit mig med storm genom sin Relationspodd. Har ni inte lyssnat på dem ännu så gör det, lovar att ni kommer att gilla den. Hoppas jag hinner komma iväg samma sväng imorgon.

Mysko väder vi har.
Vi har verkligen ett mysko väder. I skogen var det både vinter och vår på min lilla sväng. Helt galet egentligen! Visst jag älskar våren men det är 27 december idag vilket i mina ögon betyder vinter och snö. Både vinter och vår på mindre än en timma….det går snabbt i skogen.

Sötaste lilla svampen som såg ut som en blomma. Magi och Hokus Pokus i skogen idag.

 
 Dags att fixa lite lunch till Tilda och hennes kompis.

Må så gott.

Kramis.

 

One thought on “Bara skogen och JAG.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: