Mellandagsrean och bjudna på lunch.

Hej på er.

Så var Julen 2016 så snart över. Det känns faktiskt mer än okej för jag var varit på flera mysiga julmarknader, har druckit massvis med god glögg, julfikat, julpysslat och bakat pepparkakor, varit på ett sagolikt julbord, firat julafton med nära och kära, varit på juldagsbion och nu idag varit på mellandagsrean med barnen. Så för min del innehöll julen precis allt jag kunde önska mig. Tack för i år julen.

Mellandagsrea.

Tänka sig att jag fick med mig hela min barnaskara idag på mellandagsrean. Det händer inte så ofta kan jag verkligen lova er. Men killarna hade liksom inget val heller eftersom att vi åker mot Sälen i veckan och det inte går att åka skidor utan skidbyxor. Vi hittade skidbyxor som killarna kände sig nöjda med lika så min plånbok. Tilda shoppade lite inredningsprylar då hon fått en ny tanke om hur hennes rum behöver piffas upp. En collegetröja fick med sig hem också.

För min del blev lite lite shopping på nätet för en stund sedan. Tycker att jag får svårare och svårare att hitta bra saker till mig själv i butikerna. Jag trivs helt enkelt bäst hemma i fåtöljen när det gäller shopping för mig. Jag hittade en helt fantastisk röd klänning hos Nelly från Elise Ryan som jag tycker gör så fina klänningar. För några år sedan hade jag dille på deras klänningar och det hängde flera stycken i garderoben.


Vattenfall bjöd på lunch.

Idag var det Vattenfall som bjöd oss på lunch på Donken. Jag fick härom veckan ett presentkort ifrån dem som kompensation för ett alldeles för långt strömavbrott. Tack för lunchen, Vattenfall.


Säga vad man säga vill om McDonalds men de har flera fina projekt som de driver för sjuka barn och utsatta i samhället.  Så gärna så gärna hjälper jag de sjuka barnen med min happymeal och min kaffe.

Dagens kloka ord.

Nu tänker jag gå ner och kika in hos Tilda en stund.
Kramis.

2 thoughts on “Mellandagsrean och bjudna på lunch.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: