Hundraettåringen som smet från notan och försvann.

Hej.

Den traditionella Juldagsbion är avklarad för oss fem. Vi var inne i stan på Skandia Biografen och tittade på ”Hundraettåringen”. Skandia biografen är en gammal anrik biograf som är 93 år med flera gamla detaljer som ger bion sin charm. Filmen var ganska förutsägbar men innehöll flera goda skratt från oss i publiken. Att gå på bio på juldagen tror jag är lite av en tradition för oss i Stockholm. Himla mysigt att släppa hela familjen med sig in till stan. för att gå på bio och ta en fika tillsammans.

101 åringen.

Filmen får av mig 3,5 Pinglor av 5 möjliga. Vad har ni haft för er en dag som denna?

 Tomtelatte med La Famila.

Vi hann med en fika på Espresso House innan filmen började. Jag fick min tomtelatte och blev nöjd.

Sitter i fåtöljen och försöker varva ner. Imorgon ska det shoppas på rean så det gäller att vara pigg och somna i lite bra tid.

GOD FÖRTSÄTTNING
PUSS & KRAM

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: