Julskinkan har inte rymt.

Hej Hopp!

Har ni som jag inte ens kommit i närheten av sängen ännu? Dagen har gått i ett med många roliga saker men lite mycket att göra precis som vanligt när det lackar mot jul.


Min lilla dag.

Tilda och jag var iväg en sväng idag och fixade lite saker samt hämtade ut några paket med klappar i. Det blev en ganska lång tur som avslutades på ICA Solbo. Idag fick vi vara med om något som jag aldrig varit med om tidigare. Rätt som det var när jag och Tilda gick runt inne i butiken med alla andra kunder blev allt svart. Strömavbrott inne på ICA. Det tog några sekunder med en del skrik från andra kunder innan man började se allas ficklampor. Som tur var funkade kassan men inte kassabandet utan betalamaskinen. När vi stod och plockade upp varorna på bandet kom strömmen tillbaka. Skönt för det skulle nog blivit lite kaosigt om strömmen varit borta längre.

Julskinkan har inte rymt. 

Som sagt skinkan har inte rymt den står färdig griljerad i kylskåpet och väntar på att Robert ska äta upp den. Skinkan är Roberts egna för det är ingen annan som äter julskinka men givetvis så tycker jag att det bör stå en skinka i kylskåpet vid jul. Så nu står det en julskinka även hemma hos oss och alla klapparna är inpaketerade.


Min kalendervinst kom idag.

I vår brevlåda låg det idag många roliga saker till mig både vinsten  i Annawii´s adventskalender, ny necessär, och kompensationen från Vattenfall. Skalet till min mobil som jag vann hos Annawii kom idag och är ifrån Ideal of Sweden.. Skalet var ännu finare i verkligheten än vad det såg ut att vara på bilder. Jag blev så glad och nöjd. Tack Anna!

Kompensation från Vattenfall.

Förra veckan när vi hade strömavbrott drog det ut på tiden och livet blev lite kaos med 2 barn hemma själva en stund medan jag var iväg. Det slutade med att jag fick handla stora plusmenyer från Donken när jag var på väg hem. Detta skrev jag om här på bloggen vilket även Vattenfall själva läste och skrev en kommentar på bloggen om att de var villiga att kompensera för det strulet som avbrottet medförde.

Idag kom kompensationen från Vattenfall – de bjuder familjen på Donken. Tack snälla Vattenfall. Sådana kompensationer är mycket trevliga och de uppskattas av många med mig. Snart ska vi luncha på Donken hela familjen. Tackar och Bockar!!!

Nu måste jag försöka stänga mina blåa och sova liten stund. Imorgon blir det julbord med La Familia med en av Skärgårdsbåtarna. Hoppas att det blir mysigt. Kvällen tänker vi avsluta framför Uppesittarkvällen och vinna de flesta storvinsterna.

Sov Gott.

Puss.

3 thoughts on “Julskinkan har inte rymt.

Add yours

  1. Men vad snällt av vattenfall, bra jobbat måste jag säga. Samt ja det är mycket förberedelser nu minsann, full rulle här med, men idag är det allt lite lugnare

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: