Julbord på Vaxholm III.

Halloj på er alla!

Dan före dan och snart dags för Binolotto och Uppesittarkvällen, är ni redo? Jag är i stort sett redo ska bara försöka på ihop en pepparkakscheesecake innan.

Julbord på Vaxholm III.

Vilken tur att Tilda blev så frisk från sina vattkoppor att vi kunde komma iväg på vårt julbord med Vaxholm III och Strömma kanalbolag. Vi gjorde även i fjol en liknande sväng med en av bolagets andra båtar. Vaxholm III och denna tur vi gjorde var lagom lång, urmysig, nära till julborden, fönsterplats och alldeles lagom med folk. Fast inte varken jag eller barnen är några julbords fantaster så var det mysigt. Vi åt det vi gillade och jag smakade även på årets nubbe med nypon och ingefära. Nubben var säkert super god men eftersom jag inte alls är någon snaps människa har jag svårt att avgöra mer än att det är alldeles för starkt för min smak.Till och med grishuvudet var griljerat och dekorerat på julbordet.


Julbord med Strömma.

 Med Strömma och Vaxholm III får man upplev Stockholms skärgård ombord på bolagets anrika sekelskiftesfartyg. På M/S Waxholm III  dukar krögarparet Jesper Taube och Maria Svensson upp alla julrätter som bara ska finnas på ett klassiskt julbord! Miljön ombord på M/S Waxholm III för tankarna till en sagojul från förr.

Bild lånad av Strömma kanalbolag – Här.

Så från mig till er alla en riktigt God Jul.
Puss Puss.

One thought on “Julbord på Vaxholm III.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: