Hitta charmen i en ishall.

Hej Hej.

Sitter med min andra eller tredje kopp kaffe för idag redan…får jag väl säga. Idag var det bara Marcel som gick iväg en kort sväng till skolan för att säga God Jul och hämta sitt betyg. Själv så valde jag att somna om en stund. Hur skönt var inte det??? Bästa bästa kan jag säga.

Hitta charmen i en ishall.

Årets sista Bjurling pass stod på schemat igår kväll vilket betyder att sista på en av de höga stolarna och kika ut över isen. Trevligt att prata med alla föräldrar, visst men så kallt  och ännu kallare när det var så sent och man börjar bli trött. Då gäller det som rutinerad ishallsbesökare att försöka liva sig med både kaffe och gotte och leka lite fotograf.


Kaffe och krokofanter blev det att smaska på. Krokofanter så ju så gott och lite av en nostalgiresa. Minns att jag en gång fick en hellåda krokofanter av en gammal kille innan hann åkte på semester med sin familj. Det var en riktigt bra sommarpresent…så nog väcker de minnen alltid.

Ganska charmigt hockeyfik får jag nog medge trots kylan.

Målisarna slet och jag latade mig.

Dagen till ära igår så var skyttarna riktigt duktiga. Igår var de lite äldre och tog tog sitt uppdrag på allvar vilket kan vara lite si och så med om de är yngre då de helst av allt vill göra mål. Skyttarna är ju på målvaktsträningen för att träna målvakten.

Men nu är det torsdag och en hel del saker som jag behöver ta tag i. Så dags att göra lite torsdag.
Puss och Kram.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: