Varför är det så viktigt?

Hej Hej Hej…

Vad denna tisdag gått snabbt! Tycker inte ni också det? Jag har hunnit med massor och känner mig speedad och det är allt annat än bra. Speed har ju gått i graven lovade jag mig själv så därför har jag parkerat mig själv med kaffe, telefon och dator i knäet.

Fixarsväng idag igen.

Igår hade jag eller vi lite för lite tid för att få till allt som var kvar med julklappar. Sedan var det kanske inte toppen läge att shoppa till Wille när han var med så det fick bli en sväng även idag. Julklappar till Tilda´s klass både från klassen då vi är klassföräldrar och från Tilda själv stod först på listan. Egentligen så hade vi tänkt köpa klassen klappar redan igår men då krånglade betalmaskinen så vi hann inte vänta på att den skulle funka igen.

Lärarpaketen.

 Idag läste jag ett inlägg där någon inte alls tyckte om tanken att det köps presenter till lärare i skola och förskola vid varje terminsavslutning. 
Varför är det så viktigt frågar sig skribenten?  Här finns artikeln. Den lilla gåvan är så uppskattad kan jag lova. Lärarna är värda all uppskattning de kan få😊
De gör ett hästjobb💪👍🏻. Det är självklart valfritt om man vill ge en gåva, kram eller teckning till sin lärare, tränare eller någon man tycker om. Därför känns det bara konstigt att gå i bräsen för att stoppa insamlingar till någon som man oftast tycker om. Priset på gåvan spelar ingen roll för läraren det är tanken och uppskattningen som är det viktigaste och som berör hjärtat för lärarna. 

På tal om lärarpaketen så är de fixade från Tilda och för klass 4a´s del. Jag tycker det är så himla kul att fixa och trixa med paket. Ett slag var jag inne på att köpa gåvopaket från Rädda Barnen eller Unisef men Tilda tyckte det skulle vara en klapp till lärarna, så så fick det bli. Från klassen köptes klapparna från Kahls i Kungens Kurva med lite smått och gott. Julklappen från Tilda blev en bok om tomten som Tilda skrev en hälsning inuti.Gofika så klart.

Man blir lite trött och kaffesugen när man springer runt i butikerna i alla fall så blir jag det jämt.  Skönt att sitta i lugn och ro med min cappuccino och klura på de sista klapparna. Så viktigt att pausa och andas en stund. Nyttig var jag också som tog en rawbar istället för att mumsa på godsaker. Ett plus till mig.


Rastat min sjukling.

Fick med mig Tilda ut på en kort promis till skolan och tillbaka men när mörkret fallit för att ingen skulle få se hennes prickiga ansikte. Varför är det så viktigt att komma ut när man är sjuk? För att få byta miljö, andas frisk luft och röra på sig en liten stund. Idag har det bara kommit tre till fyra nya koppor och de flesta börjar torka lite smått. Hoppas med t att de skorporna faller av så snart som möjligt. Mot skolan för att fånga några Pokemon´s och tjuvkika in i klassrummet var mer än tillräckligt för idag.


Måste kika på GW och Veckans Brott.
Vi hörs snart igen.
Puss.

One thought on “Varför är det så viktigt?

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: