Bästa Julreceptet.

Hej igen.

Julen säger man alltid ska vara en tid för vila och återhämtning. Men varje år hör man på alla håll att de inte är klara och att stressen står dem upp i halsen. Fattar inte varför vi alltid håller på såhär varje år. Lär vi människor oss ingenting längre eller? Varför ska vi alltid förverkliga oss själva inför alla andra så vi får känna oss duktiga? Inte konstigt att vi är så många som går i väggen när vi ska vara så bra så duktiga så bäst hela tiden. Bästa receptet för en frisk och skön jul kommer här. Ta hand om er själva och värna om dig.

Bästa Julreceptet.

Hittade receptet på Insta via en vän idag – så bra!!!
Puss och Kram.

4 thoughts on “Bästa Julreceptet.

Add yours

  1. Fast jag tror den trenden är på väg att vända. Jag tycker jag hör fler och fler som lägger fler ”måsten” åt sidan och drar ned på tempot. Jag tror inte jag hört nån som stressat i min närhet.
    Jag känner mig väldigt lugn.
    Önskar dig en fin och stressfri dag 😉
    Kram Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: