Julklappspapper check.

Tja Tja.

Julklappspappret inhandlat för i år men självklart så glömde Wille och jag tejp. Jag fick med mig William idag på fixarundan för han behövde fixa armbandet på sin nyaste klocka. Det var lite småstressigt för Wille skulle tillbaka till skolan och vi hade några uppdrag att utföra. Tyvärr så hann vi inte med alla så det blir en liten sväng för mig imorgon igen.

Julklappspapper check.

Knäpp som jag är så tycker jag att det är lite roligt med fina papper, snören, lappar och paket. Har nog fått det av min farmor för hon var lika dan fast hon även sparade på vackra papper. Tror nästan att farmor många gånger tyckte bäst om paketen med papper på för det tog såå lång tid för henne att öppna klappar och paket. I år hittade jag och Wille fina papper som passar ihop inne på Lagerhaus men som sagt så glömde vi tejp vilket kommer gå åt mera än den lilla snutt som vi har kvar.

Puss och Kram.

2 thoughts on “Julklappspapper check.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: