Nu står granen så grön och grann i stugan.

Hej.

Skam den som ger sig!!! Äntligen kom granen på plats och är nu klädd och fin. Men hur svårt ska det vara att få granen att stå rakt?

Svårare än man tror…

Det är inte bara att ställa ner granen i julgransfoten och tro att allt blir fint och klart. Nej nej nej…..det ska skruvas, sågas och tätas på alla möjliga håll. Till sist tog vi till gamla ensamma strumpor för att få till årets gran något så där rak.

Vi kämpade ganska bra jag, Marcel och Tilda kan jag lova med granen. Men nu står granen så grön och grann i stugan. Visst är det något extra med en riktig julgran som doftar gran eller jul. Hur tänker ni plast eller en riktig gran? Mitt val är självklart en äkta julgran som doftar gran och sticks.

Tattartomtarna på plats framför granen i år igen.

Sov gott alla mina fina.
Hörs imorgon igen.
Kramis.

2 thoughts on “Nu står granen så grön och grann i stugan.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: