Granen fixad nu ska den bli fin.

Hej och Halloj.

Är ni mitt uppe i julstöket eller har ni krupit ner under filten med julgott och lyssnar på julmusik? Här hemma går allt sakta sakta Tilda är en prcikigkorv som hon säger fast så illa är det inte, Wille kände sig hängig och ligger och sover, Robert är på jobbet och blev påkörd bakifrån så att bilen blev lite tillknycklad men R mår bra, Marre har dragit till gymmet och jag dragit in jullådorna för nu ska väl även vi få in granen.

Sågade en gran…egentligen så ska man väl hugga sig en gran?

Men jag är inget bra på att hugga så det fick bli sågen för min del. Oftast så brukar vi vara en liten skara som väljer och hugger ner granen men i år fick jag ta det beslutet om val av gran. Nu har vi kanske inte hur många alternativ att välja på som helst eftersom vi tar granen från vår egen tomt. Det är lite charmen att gå till sin skog och hämta hem en gran. Hur som helst så jag är nöjd och tror på att denna gran kan liva och lysa upp julen hemma hos oss.

Nakna sanningen jag efter min ursköna morgon PW innan granfixet.

Willes och mitt år att klä granen.

I alla år har det varit varannat år att klä granen för oss Wille och jag och Marre och Robert när Tilda kom fick hon hänga på varje år vilket är lite fuskigt kan jag tycka som gärna hade gjort granen fin varje år.

Skickar över lite kärlek idag till alla som behöver lite extra.
Puss och Kram.
 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: