Vattkopporna har flyttat in…..

Hej igen.

Vattkopporna har flyttat in hos oss….

Både Robert och jag trodde att  Tilda hade vattkoppor när det gick på hennes förskola när hon var runt 2,5 år och de flesta barnen hade sjukdomen. Tilda hade bara tre – fyra koppor /utslag som jag skulle skickat hem henne för vattkoppor med. Visst var det lite tveksamt men eftersom hon varit i kontakt med flera barn innan idag som haft vattkoppor genom åren så har vi trott att de få kopporna när hon var liten var vattkoppor. Svårt att avgöra när kopporna var så få, bägge killarna hade sjukdomen när de var små och hade hela kroppen och ansiktet fullt.

Nu är det på riktigt….

I duschen efter vårt pusslande upptäckte Tilda flera koppor och denna gången är det på riktigt kan jag lova. Stackars Tilda som längtar efter att bli frisk och vara med sina kompisar får allt vänta ett par dagar till innan hon blir smittofri. Stackars vår tjej. Krya på dig älskling.

Det blir verkligen inte som man tänkt sig i livet kan jag säga.
Ha en fin fredags kväll.
Kramis.  

3 thoughts on “Vattkopporna har flyttat in…..

Add yours

 1. Men åh ush,krya på! Hatar koppor,har ärr för livet ifrån när jag var liten ifrån dem. Alfred hade det när han var liten och då får han det inte mer förmodar jag?
  Svar:Nej och jag tror att man måste inse detta, detta är ju baksidan av sociala medier, som togs upp på föreläsningen i Västerås bland annat den sociala mediestressen=(
  Ja det är avundsjuka som ligger bakom, att Svensson inte riktigt kan glädjas åt andras framgångar.
  Sedan personen som armbågar sig fram skall kunna bete sig hur som helst, man blir utskälld och dåligt behandlad, inte alls ok! Vad händer?!
  Ja hoppas att 2017 blir ett grymt år verkligen, många idéer ligger i pipeline och har fått förfrågningar, känns så himla kul! Ha du några spännande planer inför nästa år?

 2. Åååååh, nej. Fast ok ändå med tanke på att det är jullov och ingen skola snart. Man får hitta det ”braiga” i det dåliga.
  Stor kram till dig och de dina
  Petra

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: