Från igår till idag på bara några rader.

Hej.

Från igår till idag på bara några rader. Igår kväll var det borta match för Flempan i Nacka som inte alls slutade till Flempans fördel. Men innan dess hann jag gå runt ett varv inne på Nacka Forum och köpa en krya på dig present till Tilda. Givetvis så stannade jag till på Espresso House en stund.


Lugnt och skönt på Nacka Forum.

Jag hade väntat mig lite halvkaos men det var så lugnt och skönt. Folk gick runt i lugn och ro och de verkade även få den hjälp de önskade i butikerna. Jag köpte en krya på dig present till Tilda. Paketen innehöll en tomtetröja och ett pussel med 1000 bitar. Tanken var att när hon orkade skulle ha något kul att pyssla med. Ingen mer än jag som betraktade den stora granen. Skönt då fick jag den bilden som jag ville.

Kallt i ishallen.

Nacka Ishall är riktigt kall och jag hade verkligen svårt att få till någon bra hockeyfeeling. Visst är det lättare om det är Marcel som står men igår var det Marre´s tur att sitta bänk. Eller som jag tycker att det borde heta hänga båsdörr för det är det de gör den andra målisen. Hänger på båsdörren och öppnar och stänger.

Lagom intresserad ….skönt med mobilen när jag både kunde bloggjobba och snick snacka med kompisar på messenger. Men för er som  tror jag är helt lost…jag såg alla målen och vet vad matchen slutade.

Till idag på bara några rader.

Bjöd mig själv på en välförtjänt sovmorgon idag, den var så skön kan jag lova. Därefter har jag och Tilda pusslat tills långt in på eftermiddagen. Jätte roligt faktiskt men svårt också när det handlar om 1000 bitar. Snart har vi fått till hela ramen hoppas jag. Lillan blev glad och nöjd med båda sina presenter denna gången.

Tjingeling.

Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: