I needed a hero…so i became one.

Hej Hej.

Sjukstugan fortsätter här hemma, tyvärr. Idag känner även jag mig lite sänkt vilket inte alls är kul. Idag blev det besök på vårdcentralen med vår lilla sjukling. Nu hoppas vi att medicinen får sjukan att vända snabbt så Tilda är på benen snart igen.

Coolaste på länge.

Att jag gillar naglar vet ni ju redan om men efter många år med naglar tryter ibland min inspiration. Överallt just nu visas röda julnaglar med gulddekorationer. Fint men ganska trist om jag får tycka och det får jag ju här på min lilla blogg. Min tanke var beige med svartspets när jag kom till Miss Elegance Sthlm igår och Malin. Färgen i tanken fick bli verklighet men sedan blev det något helt annat. Jag är lika nöjd som vanligt.

Dags att gå ett plocka varv.

Nu är det verkligen dags att gå ett plockavarv här hemma innan det blir dags att åka mot Nacka och kvällen bortamatch för Flempangänget. Tror att jag ska önska mig två små robotar i julklapp en som plockar och håller ordning och en annan som fixar med tvätten och disken. De kommer garanterat att användas och vara behjälpliga för mig. Frågan är bara i vilken butik de kan köpas??? I needed a hero…so i became one.

Puss och Kram.

2 thoughts on “I needed a hero…so i became one.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d