Mitt val – Mitt beslut.

Hej.

Mår ni bra? Jag mår bra. Lite trött men det är väl så livet är för många med mig nu i de bråda dagarna innan jul.

Mitt val – Mitt beslut.

Många stunder har jag de senaste dagarna ägnat åt att börja skriva på detta inlägget. Ett inlägg som jag trodde skulle vara ett av de enklaste att skriva men så blev det inte. Ni följt mig ett tag vet att jag i somras valde att lämna min tjänst som förskollärare efter mycket svett, stress och tårar. Idag är jag så glad och stolt över mitt beslut att lämna förskolan. Samtidigt som jag fortfarande känner en ilska och sorg mot förskolan som förstörde allt som varit fint med mitt arbete som förskollärare och ateljerista, kan jag idag säga att det var ett av de bästa beslut jag tagit i livet.


Tack Ibility.

När jag blev arbetslös hamnade jag hos arbetsförmedlingen som erbjöd mig att gå en utbildning via Ibility inom stöd och matching. De veckorna som jag gick där var nog några av de mest lärorika och värdefulla i mitt liv. Jag lärde mig massor om mig själv och vad jag passar att arbeta med och inom vilka områden. På Ibility mötte jag så många trevliga människor från alla världens hörn och inom alla områden i arbetslivet. Vår coach var fantastisk, tack Rebecka för allt stöd. Det var en magisk resa på Ibility med mig själv.


Spännande möten både här och där.

Jag har varit på många många spännande möten inom de inriktningar som jag fick lära mig passade för mig. Några möten var helt fantastiska och lärorika medan några var både för svåra och alldeles för långt ifrån mig och vem jag är. En sak som jag lärt mig på denna resa är att prata och sälja mig själv samt att tro på mig själv. Allt handlar om att sälja in sig själv och övertyga de på andra sidan bordet att just jag är den rätta för dem. Ibland har jag gått från möten och känt att Jisses Kamilla, hur tänkte du nu.


För någon vecka sedan fick jag tre spännande erbjudanden som alla var intressanta. Bingo!! Den dagen skulle jag verkligen köpt en lott. Tre helt olika med tre helt olika befattningar, lägen, uppgifter och utmaningar. Förra veckan blev en galen vecka för mig. Jag försöke ta reda på all info jag kunde få för att göra det bästa valet. Tror mig många listor med plus och minus blev det innan jag äntligen fattade mitt beslut.

Nu ska jag engagera, presentera, visualisera, lära, inspirera, organisera, vara kreativ och ge råd och stöd.

Lärare på Barn och fritidsprogrammet på en gymnasieskola…..Jag blir yrkeslärare och mentor.
Det ska bli så sjukt spännande och kul. You go girl!!! Så stolt över mig själv som tagit mig till en helt ny värld.KRAM


Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: