Lite tidigt – Lite tidig.

Halloj.

Idag var det dags igen för att åka mot Tyresö och fixa naglarna. Vaknade med raketfart  imorse bara för att Vattenfall skulle stänga av strömmen i vår länga på gatan under några timmar. Men tror ni att de stängde av strömmen klockan 8 till 13 som sagt var? Självklart inte kl:11:15 stängde de av för att sedan knasat till det ordentligt så de inte fick igång strömmen vid 13 utan vid strax före fyra på eftermiddagen. Suck på dem…Min sjukling och sonen som hade studiedag var vrålhungriga när jag kom hem så idag bjöd Donken dem på sen lunch.

Lite tidig.

Tidigt uppe imorse och alldeles förtidig till Malin och inte lite utan en hel timma för tidig. Vet inte vad jag tänkte med alls eller varför jag känner mig så enormt stressad idag. Tur för mig i alla fall som fick med min favorit från Espresso House bort till Malin och Miss Elegance Sthlm. Salongen har blivit så fin med snygg inredning. På Miss Elegance Sthlm känner man sig väl omhändertagen. Jag kan verkligen tipsa om Malin som är så duktig på naglar.

Ska försöka få till lite middag till oss som är hemma innan det återigen är dags att ut och åka.
Ikväll blir det ”Syrror” och popcorn med Tilda om hon orkar. Syrror har blivit vårt program.
Ha det super bäst.
Kramis.

2 thoughts on “Lite tidigt – Lite tidig.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: