Jag har inte glömt.

Hej Hej.

Jag har inte glömt bort er. Min tid har mest gått åt till att ta hand om vår lilla tjej som drabbats av influensan. Stackars lilla fina Tilda. Igår var jag iväg en sväng medan Robert fortfarande var hemma men annars så har det mest blivit hemma inne dagar.

Vinterpromis med P3 Dokumentär i öronen.

Lyssnade på Lewinskyaffären idag när jag var ute och gick. Vilken historia. Vilken fruktansvärd vän Lewinsky hade som gick bakom hennes rygg så mycket det bara går. Jag fick nästan ont i magen av att bara lyssna och förstå vilken hemsk människa vännen var. P3 Dokumentär är ett program som verkligen berör sina lyssnare. Helt i min smak.

Gick genom ett vintrigt vackert Uttran.

Bästa avkopplingen och energikicken för mig är mina promenader så även idag.

Natti Natti – Sov Gott.
Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: