Stoppa näthandeln med barn.

Hej.

Ge en Julgåva.

Julhandeln förväntas återigen slå nya rekord. Att handla klappar på nätet är smidigare än någonsin, men det är inte bara julklappar som köps online. Nätet har en baksida. Varje dag fotas och filmas sexuella övergrepp på barn, som sedan säljs och sprids vidare, som om barnet vore vilken handelsvara som helst. Var med oss i kampen att stoppa näthandeln med barn – ge en julgåva.

ECPAT arbetar för att sexuella övergrepp mot barn ska stoppas innan de begås, för varje barns rätt att inte utnyttjas i sexhandel. Genom förebyggande arbete slår vi mot den efterfrågan och lönsamhet som driver handeln med barn framåt.

Kramis.

2 reaktioner till “Stoppa näthandeln med barn.

Lägg till

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: