Jippi – Jag vann!!!

Hej.

 Jag vann!!!

Det finns så många fina julkalendrar och adventskalendrar ute på nätet nu för er som gillar tips, priser, tävlingar och erbjudanden. Jag har redan tipsat om några här på bloggen.

Jag vann hos Annawii ett nytt mobilskal från Ideal of Sweden… Tack Tack Tack snälla Annawii. Det är alltid lika roligt att få vinna och denna gången ett riktigt fint skal. Jag har redan ett skal till min nya mobil från Ideal of Sweden som jag trivs så bra med. Just syns skal och produkter från Ideal of Sweden överallt, i modetidningar, i bloggar och i händerna på vanliga människor så som jag.

Ideal of Sweden tillverkar i flexibel men tålig plast som håller telefonen skyddad, samtidigt som innefodret av mockamaterial förhindrar repor. Alla skal i Fashion Collection är en del av The iDeal Concept och magnestist kompatibla med företagets hållare och plånböcker.

Bild lånad från Annawii

 Hälsa gärna på Annawii. 
Tjingeling.
Puss. 

2 thoughts on “Jippi – Jag vann!!!

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: