Ändrade planer.

Hej.

Hemma hos mig vaknade jag upp till ett vinterland. Det är nästan lite sagolikt utomhus, så himla vackert. Varje årstid har sin tjusning och förstås sina mindre bra sidor men detta väder är definitivt en tjusning och fröjd för ögat.


Ändrade planer.

Trots att det  är vackert väder idag som gör mig glad så finns det annat som gjorde mig mindre glad. Jag blev så ledsen med Tilda som idag vaknade upp med hög feber, ont i halsen och hela kroppen. Vilket innebär att det inte blir någon juluppvisning för Tilda´s del. Så jätte jätte trist när hon laddat hela veckan och var så stolt över att hon skulle få visa upp sina svåra varv inför publiken. Nu blir det vila och sova bort sjukan som gäller för Tilda. Vi får nog mysa ner oss under filten i eftermiddag och kolla på någon bra film.

Heja Tullinge GF.

Heja Tullinge GF och Grattis på 60 års firandet. Har ni inget för er och är i krokarna. Sväng förbi och titta på föreningens duktiga gymnaster.

Må så gott.
Vi hörs snart igen.
Puss.

One thought on “Ändrade planer.

Add yours

  1. Hej!

    Du vann Marrakech-skalet i min adventskalender men angav aldrig någon email. Skicka gärna ett mail till mig märkt med Marrakech och din adress så skickar jag det 🙂

    Stort grattis <3

Kommentera

Up ↑

%d