Flingorna landade sakta och tyst…..

Hej.

Vi har fått vinter igen. Allt är så vitt, friskt och härligt utomhus. Så vackert att jag efter mycket tjat fick med mig Tilda ut på en kvällspromis ner till sjön. Ni anar inte hur skönt det var att gå ut och få snöflingor i ansiktet när vi gick. Ploggbilen hade varit här nyligen och lämnat en massa snöhögar i vägrenen som vi gick och sparkade sönder. Super kul!!!

Snöflingor faller ner från skyn…

Flingorna landade sakta och tyst på marken och lyften var så där krispig som den bara kan vara när det snöar. Underbart om jag får bestämma. Tilda och jag kastade snöbollar och tävlade om vem som kastade längst ut på isen på Uttransjön. Jag ledde länge men på sista kastet kom Tilda om mig. Grattis till vinsten Tilda!!!

Dags att koka tomtengröt och fixa skinkmackor, Tildas beställning. Snart blir det filmtajm i Roberts och min säng med mjukisbrallorna på. 
Bara en massa mys. Helt i min smak.
Puss & Kram.

3 thoughts on “Flingorna landade sakta och tyst…..

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d