Pepparkakans dag,

Hej.

Visste ni att det är Pepparkakans dag idag? Jag hade ingen aning alls. För mig är det Anna- dagen idag och jag har namnsdag. Så Grattis till lilla mig.  Min namnsdag började med en städförmiddag tillsammans med hjärtat som inte började förrän på eftermiddagen. Det känns som vi äntligen börjar att komma ifatt här hemma.

Pepparkakans dag.

Undrar vad som menas egentligen med Pepparkakans dag? Betyder det att man ska äta pepparkakor eller baka pepparkakor eller vad menas? Jag och Tilda tog det osäkra före det osäkra. Vi bakade, åt och dekorerade pepparkakor så nog borde vi väl få godkänt i firandet av denna dagen.

Visste ni att varje år den 9 december firas pepparkakans dag, det är dagen på året som årets snällaste koras på Gröna Lund. Det måste vara många som bakar idag dagen till ära. Härligt nu finns det fika till min dag.

 Dags att laga middag för snart är det IDOl  finalen.

Ha det gott.

Puss

3 thoughts on “Pepparkakans dag,

Add yours

  1. Hihi knappt ätit några pepparkakor är dock redan trött på smaken.hehe
    Svar:Ja det måste du, jag skall köpa den andra smakerna med, den är så himla smakrik och älskar den krämiga konsistensen! Rekommenderas verkligen!
    Ja hoppas att det flyter på imorgon på eventet, skall bli sjukt kul!

  2. Så roligt att baka pepparkakor 😀

    Svar: Jag försöker! Jag vill kunna vila men går tyvärr inte så pass mycket som behövs just nu. kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: