Killar…ikväll var ni garanterat BÄST.

Hej.

Ikväll var jag med om något Heroiskt. Jag är så sjukt stolt över min Marcel och Flemingsbergs IK. Att med bara 9 utespelare spela jämt med ett fulltaligt Djurgården som dessutom ställde upp med sitt tyngsta artilleri hem hämtat från BJ Elit, är fasiken Heroiskt.

Tung förlust idag men imorgon vaknar nog killarna med ett leende på läpparna.

Flempan gjorde det som de flesta trodde var omöjligt. Det pratades ibland publiken om siffror som 30 -1 till Djurgården men ack så fel alla de trodde. Killar i Flempan ni var makalöst bra ikväll. Detta var säsongens bästa match hittills och kommer inte glömmas på mycket länge. Jag är så stolt över er alla Flempan spelar. Ni ser nog förlusten med 6 – 2 men alla vi fans ser en stor vinst och den största kämpa insatsen på mycket länge.

Killar…ikväll var ni garanterat BÄST.

Natti Natti.
Puss.

One thought on “Killar…ikväll var ni garanterat BÄST.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: