Chanser får man inte, de tar man.

Hej Hej.

Hur är läget mer er i dag? Själv är jag ganska trött fast jag gav mig en somna om stund i morse när T gått till skolan. Jag är fortfarande trött och har lite ont i kroppen vet inte kanske har fått någon bacillusk som inte brutit ut ännu eller någon annan skit. Men men att få somna om ger jag tio poäng…

Uppdrag 1 = Glitter.

Idag har och är det en uppdragsdag för min del. Första uppdraget att hitta glitterband och glittertoppar till Tilda och Ellen som har uppvisning nu på lördag. Glitterbandet hittade jag hos Ohlsson tyger men toppen var klurigare. Först och främst så är det ganska oklart om de överhuvudtaget ska ha glittertoppar till ett nummer. Någon säger si och en annan säger så.  Ibland är det svårt med information till de som är berörda. Men men nu är både banden och toppen fixad till tjejerna nu återstår bara att se vad det blir för spännande dans med allt detta glitter. Uppdrag 1 check.

Uppdrag 2 = Bjuda mig själv på en gofika.

Gofika och gofika snarare en god kaffe för jag försöker hålla igen på alla godsaker som jag brukar stoppa i mig. Så när jag äntligen kan säga nej till mig själv så måste jag göra så. Men kaffet var gott och det var lugnt och skönt att sitta ner i en stund och stryka några punkter på dagens lista. Jag har sagt det många gånger nu men jag tycker verkligen om Kungens Kurvas Shoppingcenter. Där är det bra butiker, trevliga mat och kaffeställen och lugnt och skönt. Köpcentret passar mig som handen i handsken. Min kaffe drack jag idag på By. Uppdrag 2 check.

 

Uppdrag 3 = Ringa runt en massa samtal.

Många frågor i skallen på mig idag som behöver svar. Men så är det ju när det ska hända nya grejer. Förlåt för att jag bubblar så mycket men egentligen inget säger ännu. Snart ska jag berätta vad jag gett mig in på. Hur som helst så känns beslutet så bra och jag känner mig både bubblig och upprymd. Chanser får man inte, de tar man.
Uppdrag 3 check.


Uppdrag 4 = Hämta paket.

Mot posten för att hämta paket. Det är alltid lika roligt med paket och nya saker. Dagens paket innehöll nya produkter till håret Vision Hair Care hos Lyko. Hoppas nu att dessa passar mitt hår som verkligen behöver en uppryckning. Blev tipsad av dessa produkter av Daretobeyou som hade liknande i sin fina julkalender för någon dag sedan. Jag blir nog tvungen att boka in en klippning innan jul för topparna börjar se risiga ut.

Uppdrag 5 = Bara till mig.

Bara till mig…ett halsband. Får prova det senare skulle det inte passa så ville Tilda gärna ha detta.

Uppdrag 6 = Hockeymatch borta med Marcel.

Måste fixa och trixa en stund nu innan det är dags att åka bort på matchen. Vi hörs och ses.

Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: