Jag är ett Flempan fans.

Natti Natti.

Det är nästan inte klokt någonstans alls att åka över 10 mil genom hela staden bort till Norrtälje för att spela borta match en vanlig tisdagskväll. Inte nog med det utan att kika på laget när Marre fick sitta bänk. Visst hejar jag på Flempan men helt sjukt långt borta. Tänk er att vara borta från från tidiga eftermiddagen till mitt i natten.  Hockey är kul och jag är ett Flempan fans men inte mitt i natten en vardagskväll långt upp i Roslagen. Däremot så kommer jag vara Flempan fans i morgon bitti igen när min trötthet lagt sig.

Flempan vinst mot Norrtälje.

Flemingsberg var duktiga och spelade fin hockey vilket var roligt. Det blev många fina mål av Flemingsberg som vann matchen med 7 – 1 om jag minns rätt. Bra jobbat Flempan!!! Till alla er som snackar om Flemingsberg att de gör både dit och dat säger bara Ta reda på hela sanningen innan ni börjar tycka och tänka en massa.

Mötte denna snygga målis.

Mötte denna snygga killen i ett hörn när jag besökte det berömda huset. Lite stel kanske men stor och säkert stark eller inte alls.


Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d