Virrevarv i skallen…….

Hej.

Läget med er idag? Jag mår bra men har haft så mycket att göra att jag kan hunnit gå på huset. Möte hit och möte dit. Samt en rad telefonsamtal så nu har musten gått ur mig totalt. Det är ett ända virrevarv i skalle på mig idag eller nu i alla fall. Nu när alla tankar ska sållas in på rätt ställe så jag kan se vad som blir kvar och jag borde välja för riktning är jag bara så trött. SUCK!!!

 
Dags att tänka efter….

Kan det vara så att min nya väg finns i något av dessa tre alternativ? Jisses vad svårt när innehållen spretar åt så olika håll. Hur ska man veta vad som är rätt och fel? Man vill inte välja fel väg för då blir det bara en massa omvägar och bökande och det vill jag inte ha igen…..Tänker så det knackar kan jag säga er.


Ha en fortsatt bra dag.
Puss.

One thought on “Virrevarv i skallen…….

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: