Tweenie Girls.

Hej.

Nyss kikat runt lite i butikerna på vad som vi kan tänka köpa till Tilda i julklapp. Det blir bara svårare och svårare ju äldre barnen blir tycker jag. Här finns en hel del fina Julklapps tips till Tweenie Girls.

-Tweenie Girls-

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Bok av Nellie Berntsson HÄR / 2. Sneakers från adidas Originals HÄR / 3. Nagellack från Essie HÄR / 4. Nagellack från Essie HÄR / 5. Sweater från I Dig Denim HÄR / 6. Örhängen från SNÖ of Sweden HÄR / 7. Glas från Lagerhaus HÄR / 8. Läppbalsam från eos HÄR / 9. Klocka från Daniel Wellington HÄR / 10. Parfymroller från Juicy Couture HÄR / 11. Plånbok från Guess HÄR / 12. Halsband från Lily & Rose HÄR / 13. Termosmugg från Lagerhaus HÄR / 14. Ananaslampa från Bluebox HÄR / 15. Mössa från Abercrombie & Fitch HÄR
Hoppas att ni hittade något som ni kan tänka er ge bort i jul till någon ni tycker om. Skorna och klockan gillar jag bäst. Frågan är bara vad Tilda gillar bäst. Puss och Kram.

One thought on “Tweenie Girls.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: