Nu kommer jag nog sova gott i natt.

Tja.

Jag gillar verkligen när intensiva dagar får avslutas i lugn och ro med något gott att mysa på. Ikväll unnade Robert och jag oss med lite vinglögg. Jag har sagt det förut men jag är en glöggtant eller så är det bara så att jag är en gottegris eller gottetant. Tror nog jag ska säga att jag är en Gottetant.


Glöggmys med Hjärtat.

Avslutade min hektiska dag men varm god glögg. Så gott!! Nu kommer jag nog sova gott i natt. Hoppas det i alla fall för jag behöver verkligen sova i natt. För i morgon blir nog också en dag som kommer vara lite för tuff för mig. Rolig och spännande JA men lite To much.

Min Lakritskalender levererar.

Från början tyckte jag min lakritskalender var snygg och lite spännande. Jag gillade lakrits men var inget super fans. Men jag måste berätta att kalendern verkligen har levererat godsaker varje dag hittills. Nästa år måste jag nog köpa en lakritskalender igen.


Sov Gott
Puss.

One thought on “Nu kommer jag nog sova gott i natt.

Add yours

  1. Glögg är ju så gott <3 Dottern har en lakrits kalender :) Älskar lakrits så kanske skulle skaffa en själv nästa år ;) Kram och ha en fin dag

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: