Ett varv runt Stortorget.

Hej.

Hoppas att ni mår bra. Jag mår fin fint. Har nyss kommit hem efter en dag på stan med nästan hela familjen. En av grabbarna ville stanna hemma och ta det lugnt och plugga. Kryss i taket när jag kom hem och såg att hans dator stod på med skolarbete framme som han jobbade med. Bra där…det tar sig sa…den som ….vad det nu var…

Mys i stan.

Det är så skönt att åka in till stan och inte ha en massa måsten utan ta det lite som det kommer. Typ ”What ever” som Tildas favorit grupp Dolly Style sjunger. Ett mål hade vi idag och det var att besöka Julmarknaden i Gamla Stan som är lite av ett måste för alla Stockholmare varje år. Hela Stortorget fyllt av både Stockholmare och en massa turister blir ganska trångt och småkaosigt för säga det lite fint. Idag var det tokmycket folk så vi spelade på chokladhjulen och gick runt ett varv sedan var vi nöjda för denna gången. Finns tiden så kanske det blir någon mera gång men inte på en helg utan mitt i veckan i så fall.

Julmarknaden i Gamla Stan.

Jag är ett fans av Gamla Stan och strosar gärna omkring på de små gränderna och drömmer mig bort. Det finns en magi och historik där som är speciell. Tyvärr så vann vi inget på Chokladhjulen idag fast vi hade Wille, vår turgubbe med oss in till stan. Men vi var lika glada för det.


Phils´s Burger.

Med hungriga magar bestämde vi oss för att åka över till Kungsholmen och gå på Phil´s Burger och äta. Wille skulle möta upp en kompis på Kungsholmen så det var smidigast att åka över till Kungsholmen. Jag eller vi hade aldrig käkat på Phil´s Burger tidigare. Däremot så har jag hört en massa gott om deras mat och avslappnade, lugna, fräscha och trevliga restauranger. Jag instämmer på allt jag hört. Även att jag inte åt hamburgare utan valde en hallomisallad så garanterade min familj om att hit måste vi gå flera gånger.

Ett varv runt i Västermalmsggallerian.

Ett varv runt i Västermalmsgallerian hann vi med innan vi åkte hemåt. Tilda skulle kika på byxor. Jag smet in på Granit som är en butik som jag gillar. Tycker att jag oftast får med mig en massa bra tips och kreativa tankar när jag går där ifrån. Idag såg jag dessa hängande hyllor som jag tyckte var coola.

Måste gå ner nu och styra upp lite så vi kan adventsfika på bullarna vi köpte med hem från Fabrique.
Kramis.

3 thoughts on “Ett varv runt Stortorget.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d