Älskar lugnet och charmen.

Hej Hej.

Äntligen så har jag fått dra på mig mina gosebrallor och hamnat hemma i fåtöljen efter en heldag i kyla känns det som. Inte nog med att vi fått kyla i Stockholm så jag hängt i två hockeyhallar, inte konstigt att jag fortfarande inte tinat upp. Men jag jobbar på att tina upp här under filten med både tjockstrumpor på och gott vin i glaset.

 
Kolonilotterna vid Stora Mossens IP.

För några år sedan när Marcel spelade på Mossen och det var sensommar gick Tilda och jag med Monika och Malin genom Stora Mossens koloniträdgårdsförering och hittade ett mysigt fik. Där vi satt och fikade. Tjeerna hittade  även en vattenspridare som de fick springa igenom. Minns att vi möte en sköldpadda på en av de små vägarna i området. Idag var det ganska tyst och öde ibland alla små hus och trädgårdar. Men vad jag är kär i koloniområden! Den dagen jag vinner en massa pengar ska jag försöka köpa mig en liten lott runt Tanto tänker jag. Älskar lugnet och charmen i dessa drömska områden. Idag gick jag och Tilda tillbaka till Stora Mossens koloniträdgårdsförening. Vilken tur att jag tog med stora kameran så jag fick fota en stund i denna fantastiska miljö.


Tilda tyckte även att en av de bilder hon tog på mig skulle vara med på bloggen i inlägget från kolonierna. Så det fick bli denna som jag gillade bäst.


Matchdags.

Flempan mot Göta Traneberg stod på schemat i en iskall hall. Marcel och hans lagkompisar vann matchen. Så grattis Flempan till vinsten!


Extra roligt på Stora Mossen var att träffa Mats. En av våra vänner som även han har en hockeymålis som spelar i 02 laget i Göta Traneberg. Det var verkligen super kul att träffas och stå och snick snacka medan matchen rullade på. Det var alldeles för länge sedan jag träffade honom och hans familj. Tack för pratstunden, Mats och hälsa Mickan och de dina.


Bjurling träning.

Från en kall hall till en annan och Bjurling Exclusive träning. Tilda satt och ritade och kikade på film medan jag satt på barstolarna bakom nätet och frös. Tråkigt nog kom vi för sent till Spånga där Bjurling träningarna brukar vara för cafe´t var redan stängt. Suck kände jag som gärna velat ha en varm the och värmt mig med.


Dags att sätta igång ”Så mycket bättre” som jag missade ikväll.
Sov Gott – Vi hörs imorgon igen.
Puss.

2 thoughts on “Älskar lugnet och charmen.

Add yours

  1. Fina bilder o ni ser ut att ha det riktigt kripspigt ute. Här är det inte ens vitt, även om jag inte gillar snö så är det fint på julafton.
    Svar:Ah hihi men ja, kommer ännu fler tips idag tänkte jag;)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: