Vackraste granen eller coolaste klänningen?

Godmorgon på er.

Ny dag nya möjligheter, härligt eller hur. Min lördag kommer gå i idrottens tecken med både gympa och hockey för barnen. Så det gäller att plocka med både mat, fika pengar och saker som vi kan sysselsätta oss med så vi inte tråkar ut så att säga. Även ikväll kommer det bli ”Så mycket bättre” på läktaren i en hockeyhall. Men men vad gör man inte för sina älsklingar? Allt såklart!

Men först någon timme med de älskade högarna med ren tvätt. Så himla roligt för mig…..men skönt när det blir lite mera ordning i tvättstugan igen. Så Lets go!!!

Dagens kloka.

”Fråga någon i din närhet vad hen längtar efter eller behöver”
  Från Välbefinnandebloggen som jag tycker har så kloka ord att ta med på vägen.


Vackraste granen eller coolaste klänningen? 

Döm själva men nog var detta allt en fin skapelse som de på Johnells i Kungens Kurva skapat. Gissa om jag blev sugen på att testa. Tilda och jag blir nog tvungna att köpa hem extra stark ståltråd för här ska vi bygga gran djur och prinsessor. På Julmarknaden på Hovstallet så vi så söta bockar och elefanter som vi vill efterlikna. 

Have a nice day.
Puss.

2 thoughts on “Vackraste granen eller coolaste klänningen?

Add yours

  1. Känner igen det där, vi for runt i hockey hallar för några år sedan och så slutade killarna och det blev helt plötsligt mycket tid över på helgerna men jag är så glad för alla gånger vi följde med de och kul hade vi 🙂
    Cool gran/klänning! Kram Suss

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: