Julkalender tips – Från mig till dig.

Hej.

Jisses vad julkalendrar det finns överallt. Super roligt, eller hur! Jag har samlat de som jag tycker är intressanta och värda både två,tre och många flera besök.

Julkalender tips – Från mig till dig.

Bloggen drivs av Annica som jag fick äran att träffa i Västerås i höstas när jag var på LM event. Annica bloggar om skönhet och tycker även om bakning, matlagning och inredning.
HÄR hittar ni till Daretobeyou.

Tessan bakar är en bakblogg som drivs av Therese som har som syfte att inspirera och sprida bakglädje. Ibland smiter det in ett eller annat inlägg om hennes familj.
HÄR hittar ni Tessan bakar.

 
Bloggen drivs av Angelica. I hennes blogg får ni följa allt som sker i hennes värld. Hon skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!
HÄR  hittar ni Angelicas Värld.

Bloggen Junitjejen drivs av en Göteborgs tjej som arbetar som lärare i grundskolan, vilket hon stormtrivs med! Det blir ofta blogg inlägg om hunden, om träning eller någon bok hon läst.
HÄR hittar ni Junitjejen.

Bloggen drivs av Therese. I bloggen får man läsa om allt från hennes vardag med barn, hennes stora viktnedgång, ADHD i samband med ångest. Miss Tosse Queen skriver även  fint om sitt förhållande med hennes man.
HÄR hittar ni bloggen.

 

Bloggen Isastar drivs av Isabelle bor i Stockholm tillsammans med min pojkvän och arbetar med skönhet på heltid.
HÄR hittar ni ISASTAR.

Bloggen På Smällen drivs av Emma, ännu en tjej som jag fick äran att träffa  i Västerås på Bloggeventet jag var på i höstas.  På Emma´s blogg får ni läsa om livet som tvåbarnsmamma, bebis, 3-årstrots, graviditet, missfall som suger, tips, tester, träning och massor av annat!
HÄR hittar ni På Smällen.

Sweetwords Blogg.

Bloggen drivs av Mirre. Hon skriver om livet tillsammans med sin man och deras fina dotter. Inredning är ett intresse,  hemma hos dem är det alltid förnyat. Mirre älskar även att sy och skapa i hemmet. Hos Sweetwords möts ni av fantastiska bilder, Marie är en mycket duktig fotograf.
HÄR hittar ni Sweetwords.

Välbefinnandebloggen drivs av Åsa. Åsa bloggar och ger råd till dem som vill finna hälsosamma vägar i livet. Där man kan finna tekniker för att hantera  hinder och ursäkter så att vi kan nå dit vi önskar…Åsa är utbildad samtalscoach samt par- och relationscoach.
HÄR hittar ni Välbefinnandebloggen.

Hoppas nu att ni fått några bra tips på både Julkalendrar och intressanta bloggar att följa. Dessa bloggar följer jag flera gånger i veckan. Bloggarna är personliga och handlar om livet vilket jag tycker är spännande att läsa om.

 Från mig till dig – Julkalender tips.
Kramis.

3 thoughts on “Julkalender tips – Från mig till dig.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d