Duktiga jag fick paket.

Tja.

Brukar ni ger er själva paket? Ofta eller alldeles för ofta så köper man saker till sig själv men att köpa paket till bara mig gör jag alldeles för sällan. Men idag är en sådan när när allt jäkla slit, släp och tårar gav resultat. Så attans skönt. Duktiga snälla tanter får också paket när de kämpat på bra.

Rituals på riktigt. 

Alla bara pratar om Ritulas lite så har jag känt tidigare. Har aldrig tagit min tid till att varken prova på eller lära om Rituals produkter. Men idag var det dags för mig att både testa och få mig en liten informationsstund på butiken i Kungens Kurva. Super bra och trevlig personal som introducerade mig i deras värld.

Jag fick börja med att dofta mig fram till en doft som kunde vara jag. Därefter fick jag testa handcremer och lära mig om deras sortiment. Hälften har jag säkert redan glömt men jag är så nyfiken och förväntans full på Ritulas.

The Ritual of Sakura

Fira varje dag som en ny början
”Japan har en rik tradition som är full av ritualer. Den vackra körsbärsblomman symboliserar kärlek och lycka. Den årliga ritualen med fallande blomsterblad ses även som spirandet av nytt liv. Låt varje dag bli en ny början med de härligt doftande produkterna från Sakura-ritualen”. Texten från ritulas.com.Handcremen som jag fick testa var skön och mjuk så nu håller jag tummarna för att jag kommer gilla även de andra produkterna som jag fick i paket.
Tack lilla jag för fina paketen jag fick.
Puss Puss.
 

 

One thought on “Duktiga jag fick paket.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: