Ute i sista sekunden.

Hej Hej.

I år eller i dag var jag verkligen ute i sista sekunden och fixade killarnas Lottkalendrar och chokladkalendrarna. Jag till och med näst in till tömde tipsbutiken på trisslotter. Det är nog inte alla som köper 48 lotter men det gjorde jag. Nu får vi hoppas att de vinner någon krona. Jag kan ju tycka att någon peng måste de ju vinna på så många lotter.

 Lottkorgarna fixade.

Skönt för mig som hade så mycket att göra på kvällen när Tilda tog tag i och fixade killarnas Lottkalenderpåsar. Jag var ganska trött efter allt som varit idag.

 Imorgon är det dags.

Jag är spänd och nyfiken på årets Julkalender på SVT som börjar imorgon bitti.Visst är det något speciellt med det första avsnittet av tv kalendern.! Jag tänker krypa ner i soffan under filten och kika med Tilda.

Nu börjar mina blå bli trötta så jag säger God Natt.

Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: