Dags att göra en nystart.

Halloj.

Hur mår ni idag Sötnosar?

Idag är det återigen en tröttmössa dag för mig. Så himla tråkigt när jag vill orka göra så mycket roliga saker. Men var sak har sin tid och nu är det vila tid för min del. Lättare sagt än gjort för mig som har så mycket spring i benen.

Två flugor i en smäll.

Ut och andas frisk luft samtidigt som jag hade telefonmöte var en bra kombo. Tänk vad livet har blivit enklare inom visa områden sedan mobiltelefonerna kom. Förr var man tvungen att sitta hemma och vakta telefonen om någon skulle ringa. Nu svarar vi i toakön på restaurangen eller när vi sitter på bussen hem från jobbet. Idag hade jag möte samtidigt som jag var ute och gick min PW i skogen. Två flugor i en smäll liksom. Hur fiffigt som helst. Vinterskogens Naturreservat ger mig sådan avkoppling och ett inre lugn.

Min älskade lilla Önskebron. Fick idag ingen önskan av mig. Utan jag bara njöt av att lyssna på det porlande vattnet.

Nystart…Dags att göra upp med all gammal skit och göra en nystart.

Fy för dammråttor…Dags att åka runt med dammsugaren några varv.

Ha det bäst…

Kramis.

One thought on “Dags att göra en nystart.

Add yours

  1. Ser superskönt ut att vara i skogen, samt jaaa är supertrött idag. jag drog fram med snabeldraken igår =D, dags imorrn igen hehe

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: