Varför är de aldrig hela?

Hej Hej.

Nu har jag verkligen trollat med alla mina reserver i bakfickan. Ikväll stod på schemat att få ihop Pepparkakskyrka som jag handlade redan förra veckan. Jag fattar inte varför man alltid behöver köpa minst tre byggsatser pepparkakshus eller kyrka i detta fallet. Finns det någon som fått med sig en kartong med byggsats och alla delar varit hela? Det har aldrig hänt mig. Fast jag till och med frågade personalen i butiken om dessa kyrkor hade bättre kvalitet än de vanliga pepparkakshusen. Självklart så skulle det vara så. Men men men så var det ju såklart.

6 hela av 14 delar.

Ja vad kan man göra av 6 hela delar? Det blev en klipp och klistra stund för att försöka få ihop någonting. Från början tyckte barnen att mitt bygge var rena rama katastrofen. Även jag kan jag säga, som tur är finns det inga bilder på det bygget. Men efter en galen kreativ stund fick Tilda och jag ihop något skull till tomtarna. Så långt ifrån kyrka man kan komma med andra ord. Helt galen litet skull men ack vad kul.

Så himla roligt när jag får vara Ateljerista igen. Wao, vad jag gillar tokigheter och galenskaper.
Natti Natti.
Puss.

2 thoughts on “Varför är de aldrig hela?

Add yours

  1. Men den vart ju jättefin och man kanske ska satsa på chokladhus hädanefter ändå, för som du säger det är ju oftast flera trasiga delar

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: