Inga sura miner utan skrattfest.

Halloj.
  
Redan måndagseftermiddag eller efter lunch men det känns som samma sak. Helgen gick i ett nafs allt på samma gång. Helt galet att allt ska hända på helgerna när de flesta behöver avkoppling för ladda sina batterier. Hur som helst så blev det första advent hemma hos mig också efter en dag med både gympatävling, skjutsningar, plugg med ena sonen, hemmafix och skrattfest på Donken.

Söndagen i bilder.

Redan innan Tullinges tävlings pool började visste jag att denna tävlingen var för svår för laget.  Vi kunde nämligen följa tävlingen streamad via youtube, så jag hade sett de tidigare poolerna som tävlade under lördagen.  Laget var enligt mig anmält på en på tok för hög nivå. Surt för tjejerna förstås. Däremot kan de trösta sig med att de gjorde ett mycket fint fristående och fick fina poäng i den grenen. Hoppas nu att föreningen tar till sig av resultaten på de sista tävlingarna och låter gymnasterna möta lag på sin egen kunskapsnivå. För det ska vara roligt med gympa samtidigt som det är nyttigt att få känna sig lite duktiga ibland.Gofika i Barkaby Outlet.

Innan tävlingen började åkte jag, Wille och vår chaufför Susanne mot Barkaby Outlet. Vi hann med en julkaffe på Espresso House innan det var tävlingsstart och butikerna öppnade.


Inga sura miner utan skrattfest.

Skönt att både Tilda och hennes kompis Ellen kunde se tävlingen som en se och lära tävling. De skakade av sig besvikelsen fort och kikade på gympakläder innan vi åkte hemåt. På vägen stannade vi på Donken för att fylla våra hungriga magar. Vilken skratt och tokerifest de där två tjejerna bjöd på. Det var nog inte långt borta att vårt lilla gäng kunde bli utsparkade för förargelseväckande beteende. Helt galet men väldigt roligt att höra på deras tokigheter och skratt.


Första ljuset brann.

Till slut så tändes det första ljuset även här hemma. Lite trist för myskänslan kom aldrig då det var alldeles för mycket att fixa och trixa med igår kväll. Vi får helt enkelt ladda för andra advent eller första december och julkalendrarna.

Dags att rusa vidare – nyss hemkommen från ett möte och strax iväg på nästa.
Hörs snart igen. 

Kommentera

Up ↑

%d