Jippi – Jag vann igår.

Hej och Godmorgon.

Riktig tröttmössa idag igen och precis som vanligt alldeles för få timmars sömn. Men plikten kallar kan man säga. Marre ska på bortamatch i Huddinge om en stund. Därefter följer adventsfixet och förträning på fristående sent i kväll inför morgondagens tävling i Jakobsberg. Därför försöker jag nu sitta i lugn och ro och äta en bra god frukost med datorn i knäet.

Jippi – Jag vann igår.

Så roligt att jag vann i en Give Away hos fina Catarina. Armbandet jag vann är tunt med en elefant som front. Riktigt fint. Alltid lika kul när man  eller jag få vinna något.Tackar och bockar.

Catarina som jag vann armbandet hos driver bloggen Catarinas.se och BloggersofSwe.

Catarina är sjuksköterskestudent som tar sin examen 2018.
Catarina är väldigt intresserad av foto, film, musik, gaming, djur och kläder.

Besök gärna hennes fina blogg // HÄR.
Måste rusa vidare. vi hörs under dagen.
Kramis.

One thought on “Jippi – Jag vann igår.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: