Jakten på den perfekta bilden.

Godmorgon.

Sent i säng och uppe med tuppen. Jag känner att det blev alldeles för få timmars sömn i natt. Jag fastnade med datorn och alla bilder som jag tog igår kväll på sonens och Flempans hockeymatch mot Almtuna. Flempan gänget vann med 6 -2 och var verkligen det bättre laget. Så Grattis till en bra match killar. Tiden gick så snabbt igår på matchen, det brukar väl aldrig hända. Jag brukar ofta tröttna men inte igår. Kanske kan det bero på att jag gömde mig bakom kameran och att Marcel inte stod i målet denna matchen.

Perfekta bilden.

Jag såg framför mig den perfekta bilden som aldrig kom men jag jagade den kan jag lova. Mycket foto blir det på målvakterna och spelet framför kassen. Säkert blir det målisbilder för att sonen spelar målvakt men också för att de är enklast tycker jag. Kvällen bjöd givetvis på hockeyfika med kaffe och rosa bumlingar. Det hör liksom till när timmar ska fördrivas i Visättra med hockey på schemat.  Just det perfekta bilden som jag letade efter skulle vara på isen framför målet med både pucken, målis, benskydd och en massa skridskor. Lite som att hitta det rätta tillfället, finaste potatisen, rosen, bästa bullen ja ni förstår säkert.

Lite små roligt när båsdörren plötsligt ramlade av. Tur att laget har händiga materialare 💪.

Perfekta bilden bygger lite utifrån denna bilden. Skärpa, knivskarp, glöd och energi lite så vill jag få till den.

Hoppla Hoppla….morgonkaffet urdrucket. Dags att sätta fart så allt som ska göras idag hinns med.
Puss& Kram 💗

Kommentera

Up ↑

%d