Helt i min smak.

Hej Hopp.

Satte mig precis i soffan med en stor kopp kaffe efter förmiddagens To Do. Vilken jäklar tur att jag fick denna stunden i soffan och att jag kunde stänga mina ögon en stund innan kvällsturen börjar. Jag erkänner att min ork och energi är på den lägsta nivån av dem alla. Jag orkar verkligen inte många knopp jag.

Runt runt och runt.

Så gick min förmiddag runt som en toka runt halva staden för att laga, fixa och glömma bort. Först var jag borta i Tyresö hos Malin Miss Elegance Sthlm för att laga mina svarta naglar. Det verkar vara något knasigt med den färgen som den släppte. tur för mig att jag går hos bästa salongen som fixade till de trasiga  snabbt och enkelt. Jag vågade inte chansa på svart igen utan valde att göra pekfingrarna lika som ringfingrarna grå glittriga. Bra val av mig för jag tycker nog att naglarna blev ännu snyggare idag med två gråa fingrar på varje hand.

Skäris och leta jeans.

Igår hämtade vi ut paketen med nya jeans till Marre som vuxit så det knakar på sista tiden. Men självklart så var även de nya större i hans favorit modell lite små. Suck…Vi eller Marcel orkade inte vänta på att nya skulle komma från butikens webbshop. Så den snälla mamman åkte till Skäris och butiken in real life och tog med ännu en storlek större. Nu får vi hålla tummarna att dessa passar.

Att hitta tid att få med killarna att köpa kläder är ibland det svåraste som finns. Lilla sonen tränar eller står på isen nästan alla dagar i veckan och den dagen han eventuellt är ledig behövs för skolan eller kompisar. Åter igen handlar det om tiden. Tiden som nästan aldrig finns men alla önskar sig så mycket.

Coco Sunshine.

Naked Juice Bar är ett ställe som jag gillar och allra mest deras Coco Sunshine om man väljer bort isen. Helt i min smak. Idag fick det bli billunch med Svensk Pop på högsta volym. Jag är så frälst på den nya radio stationen som bara spelar svenskt. Helt i min smak när jag som älskar att sjunga kan sjunga los för fulla muggar i bilen.

Hörs snart igen.
Kramis.

5 thoughts on “Helt i min smak.

Add yours

  1. Gott det lät med Cocoo Sunshine!!
    Svar:Ja och om inte annat ett lyxigt set at dricka det i! Så himla kul känns verkligen som det där lilla extra!

  2. Typiskt då man beställer, är hälften av ggr att man får skicka tillbaka, men så snäll mamma du var som köpte åt honom ändå då

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: