A beautiful day.

Tja Tja.

Härom dagen fick jag ett litet sött spöke av T. I helgen började hon skapa med Loomband igen. Super roligt med kreativitet tycker Ateljeristan i mig. Grönt och vitt…hur tänkte du där frågade jag jag som inte alls hejar på Hammarby. Tanken med grönt och vitt var för att jag älskar grönt / trädgårdar vit för jag älskar så mycket vitt i inredning och snö. Den förklaringen förstår jag verkligen. Man behöver inte alltid bara en en sak i varje färg eller ting. Allt kan ha olika meningar och betydelse beroende på sammanhang och person. Ett drömspöke helt enkelt.

Drömspöket.

Drömspöket stod så fint på nattduksbordet och väntade på mig tills jag gick och la mig igår kväll.
Ett eget litet spöke som skrämmer bort det onda och skänker glädje. What A beautiful day.

Fixarsväng efter mötet.

Tidigt möte idag som kanske inte gav så mycket ny energi och positivitet men de mötena behövs också för att kunna hålla rätt fokus. Rusta stod som ett av kryssen på min To Do lista idag. Jag blev tipsad av en bloggvän om en ljusbox med bokstäver som de skulle finnas på Rusta. Boxen finns i två storlekar, jag valde den mindre. Tanken är att ljusboxen ska bo på M´s rum som vi planerar att fixa till lite framöver. Marcel vill ha ett vuxnare rum än vad han har nu säger han.

Här /// Hittar ni Ljusboxen.


Det blir nog bäst att Marcel själv får välja vad som ska stå i hans ljusbox. Hur som helst så tror jag att det blir riktigt fint.


 Smått och gott.

Rusta är en rolig butik och billig och alltid så hittar jag något kul eller vettigt att ta med hem. Idag blev det ljusboxen som sagt, servetter, småtomtar, handtvål med polkadoft och städsvampar som var hjärtformade. Allt för under 250kr, det kallar jag för fynd eller smart shopping. På tal om något annat så har Rusta massvis med billiga och fina julsaker. Ofta tycker jag att jag tröttnar på våra gamla och vill förnya mig lite varje år. Genom att handla på Rusta som har bra billiga priser funkar det att tänka nytt varje år.

Pepparkakskyrka och pepparkaksdeg smet jag in på Ica och köpte. Fick tips en vän som hittat Pepparkakskyrkor i byggsats på ICA MAXI. Hoppas nu bara att delarna är hela i kartongen. Ofta tycker jag att man behöver köpa flera satser för att få ihop till ett helt bygge.Vem vet vi kanske får feeling och börjar baka lite i eftermiddag.

Måste kila vidare.

Vi hörs snart igen.

Kramis.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: