Selected by Mee.

Hej.

Idag har det varit en fixa dag med med datorn i knäet. Den utlovade PW:n  som jag längtade blev aldrig av. Orken försvann efter några måsten. Det är så himla tråkigt att vara en tröttmössa som saknar både lust och energi. Hur som helst så har jag fått till några spännande möten inbokade i veckan och veckan därpå. Vilket är lite roligt trots alls.

Deppiga dagar finns en medicin som brukar funka på mig. Shoppa!!! Idag blev det mest skärmshoppa. Hittade så snygga myskläder hos StyleLevel Storlekarna var ganska utplockade med den vinröda fanns till mig. Så nu kommer jag bli extra fin på julaftonsmorgon kring granen. StyleLevel var för mig en helt okänd butik tills jag hittade hit idag via ett tips hos en av de bloggar jag följer flitigt.

Selected by KamillasKamera.

Som sagt det blev den vinröda för mig men helst hade jag velat ha setet i alla färgerna. Jag tycker att det är bland det bästa jag vet att strosa runt i myskläder hemma.

1. Här ///  2. Här ///
3. Här ///


Puss Puss.

2 thoughts on “Selected by Mee.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d