Julmarknad på Hågelby.

Hej Hej.

Hur mår ni mina Fina? Jag mår mycket bättre idag. Så skönt kan jag lova. Tilda och jag har varit på Julmarknad på Hågelby. Vet inte om det kändes så juligt men vi var där och kikade på Tomten och myste. Vi tyckte mest att det kändes som vår och att vi skulle leta efter påskkärringar istället för tomtar. Tänk vilken inverkan snön har på julen, egentligen. Utan snö och småkallt är julkänslan nästan bort blåst, för mig i alla fall.


Julmarknad på Hågelby.

På Hågelby gick vi runt och tittade i Handelsbodarna och hälsade på de djuren som var ute. Hågelby är en fantastisk plats som vi har här i Tumba trakten. Nu blir det en bildkavalkad så håll i hatten eller lämna och gör något annat om ni inte har lust att titta på bilderna.

Hej till alla djuren.

Givetvis blev det en runda till djuren som bor på Hågelbys 4H gård. Tilda tycker det är extra roligt som hon var på sommarläger ett sommarlov på Hågelby med hästarna i en vecka. Idag var de flesta djuren ute i sina hagar.

Mera jul uppe på Anna Giertz.

Uppe på ovanvåningen på Anna Giertz cafe´var det också julmarknad. Här uppe träffade vi Tomten som bjöd på pepparkakor, tävlade och såg kristyrer på min farmors sätt. Vi såg även helt fantastiska pepparkaksshus. Jag skulle gärna lära mig att baka så där fina hus.


Ha en fin fin söndagskväll.


Världens finaste och lilla JAG. LOVE LOVE …LOVE💗


Kram Kram.

2 thoughts on “Julmarknad på Hågelby.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d