Återställ den här datorn…..

Hej.

Hoppas verkligen att er fredag börjat bättre än vad min gjort. ENC virus i datorn. Jippi. Allt som jag tänkt och haft på min To Do lista idag fick strykas.

Jag fick ett mail från det jag trodde var postnord som sa att de sökt mig för en leverans. Dum som jag var trodde jag att det kanske kunde vara killarnas nya kläder som de valt att leverera hem. Ibland gör visa företag det som samma avgift som om man väljer hämta dem på posten.

Alla mina bilder i en mapp har blivit krypterade till enc tillägg. Jippi…Tur att det bor en datahacker även i mig efter mina år som webbmaster /designer. Nu är datorn återställd och det mesta men enc filerna ska gå återställa i DOS miljön. Det krånglet lämnar jag dock till vår data kille som har mer uppdaterade kunskaper om DOS osv. Det var ett tag sedan jag programmerade i DOS och JAVA.

Tack så mycket för denna härliga morgon ni låtsas Post Nord:are. The real på Post Nord har nog ett och annat att säga till er kan jag lova. GRRRR!!!!

Uppryckning.

Skam den som ger sig. Nu kan det ju inte annat än gå min väg idag efter denna hemska och jobbiga förmiddag.

Puss.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: