Studiebesök hos MT.

Hej.

Nu var det länge sedan jag satt och kollade på Tilda och hennes gympaträningar. Dels för att tiden inte funnits och att jag inte fått för Tilda heller. Därför var det extra kul idag när jag fick komma och titta på alla duktiga gymnasterna i Tullinge GF.

Studiebesök hos MT.

Tjejerna tränade inför nästa tävlingen som blir nästa helg. MT gruppen har några riktigt duktiga gymnaster som är lovade tycker jag som har gamla gymnastik ögon. Extra roligt att jag vågade ta med mig stora kameran men jag vågade inte ta så många bilder. Det hade känts mera okej med kameran om jag hunnit prata med tränaren. Kanske får prata med Annika till nästa kameradag. Men kul var det att fota.

Heja Tullinge GF.
Kram Kram.

One thought on “Studiebesök hos MT.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: