Dagens utflykt.

Hej Sötnosar.

Är allt bra med er idag? Min dag har varit okej.

Dagens utflykt.

Dagens utflykt gick till Skäris där jag skulle hämta upp Willes nya jacka. Precis när jag klev in i centrumet fick jag sms av Johnells som berättade att idag kl:12 hade de flyttrea på flera varor i butiken. Jag tänkte att den rean kanske jag skulle kika lite på. Killarna gillar ju den butiken. Så jag satt mig mitt emot Johnells Espresso House och bjöd mig på en tomtelatte och en lite kaka som inte föll mig i smaken.

Gofika.

Som sagt det blev en fika på Espresso House. Nära och bra till Johnells var min tanke så jag kunde hålla koll på kön in i butiken. Tomtelatten är himmelskt god. Om ni inte hunnit testa den gör det redan imorgon för ni kommer inte ångra er. Världklass…

Lite smått kaosigt.
 Det var lite kaosigt  redan innan Johnells släppte in kunderna i butiken. De som inte kom in  vid första insläpp började bråka med varandra. Helt galet. Jag tröttnade och gick därifrån. Kaos är ingenting för mig.

Måste sluta nu genast för jag har redan somnat till tre gånger.

Sov Gott.

Puss.

 

One thought on “Dagens utflykt.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: